AcasăSOCIALAlertă ANSVSA! Încă un sortiment cunoscut de îngheţată, retras de pe piață

Alertă ANSVSA! Încă un sortiment cunoscut de îngheţată, retras de pe piață

inghetataAlertă ANSVSA! Încă un sortiment cunoscut de îngheţată, retras de pe piață

O nouă alertă alimentară în magazinele din România, din cauza conținutului ridicat de oxid de etilenă. Mega Image retrage de la vânzare înghețata Toblerone cu ciocolată și miere 4X100 ml, din mai multe loturi.

Este vorba despre loturile LPL0330,LPL0331,LPL1061,LPL1127. Retragerea a fost declanșată de furnizor, care a constatat rezultate necorespunzatoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilenă.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse. Mega Image solicită clienților să nu consume produsele cu loturile sus mentionate şi să le distrugă, sau sa le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul.

Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus, până la data de 24.08.2021.

Fenomenul produselor contaminate cu oxid de etilenă ia amploare. Mai multe sortimente de înghețată și alte deserturi au fost retrase de la raft din mai multe supermarketuri, în ultima perioadă.

author avatar
Andreea Vlad
821 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger