AcasăSOCIALAlertă alimentară la Carrefour Romania! Acest produs a fost retras URGENT de...

Alertă alimentară la Carrefour Romania! Acest produs a fost retras URGENT de la raft. Atenţie, are substanțe cancerigene!

Alertă alimentară la Carrefour Romania! Acest produs a fost retras URGENT de la raft. Atenţie, are substanțe cancerigene!

Clienţii lanţului de supermarketuri Carrefour Romania sunt atenţionaţi că un produs aflat pe rafturile acestui retailer conţine substanțe cancerigene.

Este vorba despre câteva sortimente de îngheţată.

Nu consumaţi aceste sortimente de îngheţată!

Carrefour a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolelor menționate mai jos. Motivul rechemării: prezența de oxid de etilenă în aditivul utilizat în fabricarea produselor – guma de carruba.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

ANPC a închis raioane de la retaileri mari

Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorilor a închis temporar raioane ale supermarketurilor Lidl, Profi şi Carrefour din Ploieşti. Printre neregulile constatate se numără produse cu termenul limită de consum depăşite, murdărie şi muşte în spaţiile de producere a pâinii şi a produselor de cofetărie.

Au fost controlate 7 magazine aparţinând Rewe Romania SRL, Profi Room Food SRL, Lidl Discount SRL şi Carrefour Romania SA la care au fost depistate diverse abateri de la prevederile legale şi cărora li s-au aplicat 12 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 180.000 lei.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.020 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger