AcasăSOCIALALARMĂ pentru clienţii din supermarketuri: acest sos a fost retras de la...

ALARMĂ pentru clienţii din supermarketuri: acest sos a fost retras de la raft!

supermarketul

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor i-a avertizat pe clienţii din supermarketuri că un produs alimentar a fost retras de la raft, din cauza oxidului de etilenă într-unul dintre ingredientele folosite la fabricarea acestuia.

Potrivit Autorității Naţionale Sanitar -Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune.

Atenţie la sosul de maioneză „Regal”

Despre ce produs alimentar este vorba? Despre sosul de maioneză „Regal” de 420 grame, lot: 1450 / exp:23-24/03/2022/cod bare: /5941311006785.

Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme. Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021.

Producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceştia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune.

Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme Persoanele care au achiziţionat aceste produse şi doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat şi pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021”, indică un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

 

author avatar
Andrei Ștefan
432 afisari

2 COMENTARII

  1. Autorul Fane se simte cu musca pe caciula.Tin sa il anunt ca boii lui strabunicu nu stiau ceea ce e cenzura dar sigur erau mai inteligenti decat prostul care se autointituleaza jurnalist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger