AcasăSOCIALAglomerație în fața unei policlinici din Capitală. Foarte mulți oameni la coadă...

Aglomerație în fața unei policlinici din Capitală. Foarte mulți oameni la coadă la analize – VIDEO

Aglomerație în fața unei policlinici din Capitală. Foarte mulți oameni la coadă la analize - VIDEO (sursa foto: captură Digi24)

Foarte mulți oameni au fost văzuți așteptând la coadă, joi dimineață, în fața unei policlinici din București.

Pe fondul problemelor generate de noul coronavirus, aglomerația e de evitat pe cât posibil, spun autoritățile. Doar că, din câte se poate vedea din imagini, nu au fost puțini oamenii care și-au pus speranțele că vor ajunge să intre să își facă analize gratuite. Astfel că s-a format o coadă uriașă în fața Policlinicii Titan, din Capitală.

Zecile de oameni care au venit la policlinică încă de la primele ore ale zilei și au avut de înfruntat greaua așteptare de la coada de proporții care s-a format în preajma clădirii aflate în sectorul 3 au dat, așadar, un veritabil test al răbdării. Urmărind imaginile, se poate vedea că majoritatea persoanelor de la coadă sunt oameni în vârstă.

”Suntem depășiți, am rugat laboratoarele care dețin contracte de concesiune sau contracte de vânzare-cumpărare încheiate cu proprietarul imobilului să facă programări, pentru că – consider că ar fi mult mai ușor cu programare. Dacă pacientul este programat cu dată, cu oră el vine la data și ora respectivă și nu s-ar mai produce aceste aglomerări”, a declarat administratorul policlinicii, cu referire la situația apărută.

E de precizat faptul că, fiind prima zi a lunii, oamenii au sperat să ajungă să facă analize gratuite, înainte de a se termina plafonul alocat de Casa de Sănătate.

Zilele trecute, a fost coadă și la centrul de vaccinare de la Romexpo, cel mai mare din Capitală. DETALII AICI.