AcasăSOCIALAgentul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni era, practic,...

Agentul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni era, practic, un civil cu uniformă. Detalii-ŞOC: nu absolvise nicio şcoală de poliţie, nici Academia!

politist accident Agentul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni era, practic, un civil cu uniformă. Detalii-ŞOC: nu absolvise nicio şcoală de poliţie, nici Academia!

Noi detalii surprinzătoare şi şocante au ieşit la suprafaţă în cazul poliţistului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a băgat în spital o prietenă a acesteia. Agentul nu este absolvent al vreunei școli de poliție, nici al Academiei, ci a ajuns în poliție prin încadrare din sursă externă.

Polițistul care a lovit mortal o fată pe trecerea de pietoni în accidentul de joi, din Capitală, și a rănit o alta, a lucrat în Anglia înainte de a fi încadrat la Poliția Română din sursă externă

Poliţistul, agresiv cu jurnaliştii

Acum, polițistul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdicția de a conduce, după ce au stabilit că nu avea nicio misiune urgentă, deși circula prin oraș cu peste 80 de kilometri pe oră și cu semnalele luminoase pornite.

Agentul lucrează în Poliție din 2017. E polițist de proximitate la Sectia 5. Nu a făcut o școală de specialitate, pentru că a fost angajat din sursă externă, ceea ce înseamnă că a avut o pregătire inițială de cel mult șase luni înainte de a începe munca.

Conducea cu permis de Marea Britanie

Și permisul său de conducere al agentului este oarecum dubios. Poliţistul a devenit șofer cu acte în regulă în România în 2012, iar în 2016, când a mers în Marea Britanie, și-a preschimbat permisul. În 2017, când s-a angajat în poliție, a condus autospecialele cu același permis.

Procurorii au cerut mai multe expertize, pentru a stabili cu exactitate viteza pe care o avea mașina de poliție, dar și dacă impactul putea fi evitat.

author avatar
Andrei Ștefan
2.036 afisari

4 COMENTARII

  1. Acest nenorocit,tembel,necalificat,a fost angajat in „politia mea ” la pila vreunui mahar care acum cu cat tupoeu,cu cata sfidare ar avea de gand mana in mana cu politistiii mei cu procurrorii mei sa-l scoata aproape basma curata.Ce mai conteaza moarta,o vericam cu bombeul pantofului ca pe vreo pisica lovita de masina.Urmeaza deci expertize,contra expertize vreo doi,trei ani,si alte smecherii,dupa care vreo 2 ani cu suspendare.Asa-i bai Cocotatule ? Romania stat de drept ? Esuat,mafiot,republica politienilor si procurorilor.Sa va bata Dumnezeu dupa cum ati jurat cu mana pe Biblie. Si cu gandul la Satana ?

  2. Cu noul transplant cu inima de porc recent efectuat se va extinde în viitor la majoritatea celor suferinzi cu inima .Daca ai nenorocul sa de calce unul care a făcut transplantul la anchete și procese se va jura cu mîna pe inima si într-adevăr va fi un jurământ cinstit ,, jur pe inima mea de porc că spun adevărul ” .

  3. Demisia celor care l-au angajat, apoi mers mai sus, la şefii şefilor lui.
    Poliția a ajuns de tot că ca tul!
    Din păcate pentru cetățenii țării care trebuie să primească protecția unor astfel de indivizi.
    Poliția, isi apără proprii infractori, indiferent de faptele comise. Totul este pe pile si bani. Oamenii corecți nu rezistă in astfel de structuri.
    Cu cât eşti mai corupt, cu atât mai bine pentru ei.
    Si culmea, ei şmenarii din poliție vin să ne dea nouă lecții de toate tipurile. Cândva era o profesie onorabilă, acum până si Garcea pare deasupra lor. In cei 2 ani de plandemie au comis abuzuri după abuzuri, pornind de la amenzi si terminând cu acțiunile lor haotice si total corupte.
    Chiar din filmul celor întâmplate cu acest băiat milițian adus de cine ştie unde, demonstrează in mod real ce este si ce a ajuns poliția.
    Poate băiatul a visat să se facă polițist si cineva cu influența i-a îndeplinit dorința.
    Grav este că la nivel de ministru se cunosc toate mizeriile din „ogradă”, dar se trece cu vederea, iar sindicatul lor îi apără cu toate forțele acum la fel ca si înainte, iar lucrurile sunt mult mai grave decât se vede. Iar dacă un astfel de individ deținea si o armă în dotare, atunci este de încă 1000 de ori mai grav.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger