AcasăSOCIAL"Adi de la Brad", ucenicul lui Gregorian Bivolaru, aceeaşi soartă ca idolul...

„Adi de la Brad”, ucenicul lui Gregorian Bivolaru, aceeaşi soartă ca idolul lui. Ce le făcea copiilor şi femeilor

"Adi de la Brad", ucenicul lui Gregorian Bivolaru, aceeaşi soartă ca idolul lui. Ce le făcea copiilor şi femeilor

„Adi de la Brad”, un bărbat de 59 de ani, liderul unei comunităţi spirituale din localitatea Dumbrava de Sus, lângă municipiul Brad, judeţul Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru şantaj, viol, împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi. Un număr de 23 de copii au fost evaluaţi de DGASPC.

Acest om a înființat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”. Sute de oameni, chiar și din alte țări, vin aici să mediteze și să trăiasca aproape de pământ.

Aştepta favoruri sexuale de la femei

Asociația „Copii Soarelui” este coordonată de Adrian Ardelean Farcaș, cunoscut în zona că „Adi de la Brad”. A fost miner și se laudă cu capacitățile sale extrasenzoriale.

Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Guru le promitea oamenilor cursuri de Vipassana, o tehnică de meditație indiana, deși fostul miner nu are nici un fel de certificare.

„Omul are mai multe femei, cu care are mai mulți copii, eu nu l-am judecat. Sunt femei puternice dar abuzate emoțional, li se spune că li se arde karma pentru că au relații cu el”, a spus o fostă practicantă, pe nume Damia Salloums.

Tânăra îi spunea lui Adi de la Brad taica, pentru că era mult mai în vârstă decât ea şi pentru că îl vedea ca pe un părinte spiritual. Taica, însă, o hărţuia sexual.

Îi punea mâna pe sâni şi pe fund fără voia ei şi o şantaja minţind-o că afecţiunea ginecologică pe care o avea se va înrăutăţi dacă nu va face sex cu el. În paralel, mai multe femei din comunitate o presau să se culce cu el, pentru că doar aşa se va vindeca, va evolua şi se va curăţa de karmă, la fel ca ele.

Mai mulţi foşti membri susţin că Adi de la Brad le promite femeilor „evoluţia spirituală” şi unele privilegii în comunitate în schimbul contactului sexual”, relatează autoarea articolului din „Scena 9”.

20 de copii n-au fost la şcoală niciodată

Politiştii spun că au găsit acolo şi peste 20 de copii care nu au fost niciodată la şcoală. Deocamdată guru se află în arest şi cercetările procurorilor continuă în acest caz.

„La dată de 26.04.2022, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată cu privire la apariţia în spaţiul public a unor informaţîi cu privire la comiterea de infracţiuni contra libertăţîi persoanei şi infracţiunii contra integrităţii sexuale, ce ar fi fost săvârşite în cadrul unei comunităţi (având statut de „asociaţie culturală”) dintr-o comună din apropierea municipiului Brad.

Bărbatul este bănuit că ar fi comis, în mod repetat, fapte de hărţuire sexuală şi de viol). Totodată, acesta ar fi împiedicat accesul la învăţământul general obligatoriu al minorilor care trăiesc în cadrul comunităţîi, aceştia nefiind înscrişi la nici una dintre unităţile de învăţământ ale statului român”, transmite IPJ Hunedoara.

author avatar
Andrei Ștefan
1.521 afisari

10 COMENTARII

  1. Excelent articol, excelent!
    Am crezut că recitesc ziarul Informaţia la rubrica Aflam de la Miliţia Capitalei. Aşa mai aflam înainte ce vraji a mai făcut Bulă miliţianul
    Azi aflăm despre Bulă contemporanul. Cum se sesizează el şi dă de violuri, şantaj şi exercitarea fără drept a unei porfesii.
    Acum, dacă fătucile nu sut minore, nu prea văd cum s-au sesizat din oficiu miliţienii cu violurile. Şi chiar minore fiind fătucile acţiunea se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate, părintelui, tutorelui şi nicidecum la iniţiativa miliţianului cîruia îî zburdă prin creieri bănuieli rezonabile.
    Tare mult mi-aş dori să văd înregistrarea video a audierii fătucilor de către miliţieni dar şi a evaluării făcute de DGASPC. 100% că înregistrarea video nu există, pentru că altfel vorbim de vre-o 15 ani pârnaie pentru miliţieni şi procuror..
    Cît de cretin trebuie sa fie acel procuror că reţine ca infracţiune desfăşurarea unei profesii fără drept când măscaricul guru o ardea cu Vipassana??!
    Norocul procurorului că a găsit un judecător la fel de cretin, altfel nu apărea arestarea.
    Criminali judiciari lăudaţi prin presă.
    Spurcată naţie de securişti!

  2. Maestru guru de profesie miner, trebuie decorat. A contribuit la ieducarea sexuala a romancilor. Atâta prostimea in tara trebuie ieuducata. KWJ a zis rrommania ieuducata. 3 mil de prostituate sunt românce.

      • Nicu Ceaun boschetare , Pasarea malai viseaza si calicu …… intoarce-te la zama de la cantina si la datul in cap lui mutu si mars in pzda matti pe zoaie.com muistule

        • Nicu eu te vreau sa-mi spargi …pasa nu karma !
          Nu te lua dupa prostul asta anonim . anonim??Hmmmm IP 188.987..456

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger