AcasăSOCIALAcuzație înfiorătoare la adresa polițistului, după accidentul în care a murit o...

Acuzație înfiorătoare la adresa polițistului, după accidentul în care a murit o fetiță: ”A mișcat-o cu piciorul” – VIDEO

(foto: captură Antena3)

Accidentul cumplit în care a fost implicată o mașină de poliție, joi, în București, continuă să genereze reacții, mai ales după ce un martor a povestit o situație înfiorătoare, care a fost dublată de imagini surprinse la locul nenorocirii.

Sunt cadre prezentate de Antena 3, din care se vede cum polițistul atinge cu piciorul trupul copilei care era întinsă pe asfalt. Fetița a pierit, în ciuda faptului că s-au fpcut manevre de resuscitare. Leziunile suferite în urma impactului puternic i-au adus, din păcate, sfârșitul.
”Polițistul s-a dat jos din mașină, dădea cu piciorul în piciorul fetiței, ca să vadă dacă mai mișcă. A mișcat-o cu piciorul. Băiatul de acolo i-a spus că de ce o mișcă cu piciorul. După care a întors-o într-o parte”, a povestit un martor, la același post TV.

O altă copilă lovită de mașina de poliție, pe o stradă din sectorul 1, a ajuns la spital. În acest caz se fac cercetări. Încă nu e clar unde se îndrepta polițistul, despre care s-a aflat că era singur în mașină la momentul producerii accidentului. Și nici nu s-a anunțat exact ce viteză avea autospeciala de poliție la momentul producerii accidentului de joi, 13 ianuarie.

(foto: captură romaniatv.net)

Ciucă: „I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid”

După producerea acestui accident cumplit, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că a cerut ca ancheta să se desfășoare rapid. „Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției.
Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.

I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, a transmis premierul Ciucă, în 13 ianuarie.

author avatar
Andrei Coman