AcasăSOCIALAcțiune inedită! Reduceri la restaurant pentru clienții vaccinați antiCovid

Acțiune inedită! Reduceri la restaurant pentru clienții vaccinați antiCovid

Acțiune inedită! Reduceri la restaurant pentru clienții vaccinați antiCovid

Duminică s-a dat startul campaniei de vaccinare anti-Covid-19. Peste 1.000 de cadre medicale din prima linie s-au imunizat împotriva temutului virus. Populația largă va fi vaccinată abia în a treia fază a campaniei.

Pentru a sprijini campania și pentru a promova vaccinarea antiCovid-19, managerii unor localuri brașovene anunță reduceri pentru cei care se vaccinează.

Astfel, mai multe restaurante din Brasov oferă o reducere de 10%, sub formă de voucher, persoanelor care se vaccinează contra COVID-19.

Anunțul aparține Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului (ACCI BV), potrivit My TEX.

foto facebookcomdarksideofpublichealth

Localurile participante vor avea la intrare afişele special create de asociaţiile iniţiatoare pentru acţiune şi afişele de informare ale DSP.

„Susţinem campania de vaccinare şi şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus”, a declarat Horia Huluban, preşedintele A.C.C.I. BV.

Acțiunea din Brașov, unică în Europa

Acţiunea durează două luni, de pe 28 decembrie până pe 28 februarie.

„Prin această acţiune inedită, unică în Europa, arată comercianţii braşoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acţiunea de susţinere a vaccinării anti-COVID-19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a DSP cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, arată Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Răzvan Chercheș, un expert în sănătate publică, a scris o postare pe această tema pe Facebook, unde a opinat că ideea ar trebui să fie preluată și de restul orașelor.

Este nevoie de colaborare largă – vaccinare cât mai rapidă și în numere cât mai mari înseamnă revenirea la normalul 2019 cât mai repede. Ar trebui un program la nivel național cu vouchere pentru cei ce se vaccinează (și in felul acesta luptă cu pandemia și îi protejează pe cei din jur)”, a scris Razvan Cherches pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
214 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa dea faliment toate restaurantili care promoveaza vaccinu covid! Mama lor de japcari! Iti fac reducere 10%, dar te obliga la bacșiș pe nota de plată!!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger