AcasăSOCIALAceasta este noua declaraţie pe proprie răspundere pe care trebuie să le-o...

Aceasta este noua declaraţie pe proprie răspundere pe care trebuie să le-o prezentaţi poliţiştilor! Documentul s-a schimbat

politiaAceasta este noua declaraţie pe proprie răspundere pe care trebuie să le-o prezentaţi poliţiştilor! Documentul s-a schimbat

Starea de alertă pe teritoriul național este prelungită cu încă 30 de zile, începând de astăzi, potrivit Hotărârii adoptate miercuri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Principala restricție nou introdusă se referă la prelungirea intervalului în care românii vor trebui să rămână închiși în case pe durata nopții.

De astăzi, sunt interzise deplasările strict necesare în afara domiciliului după ora 22.00. Până acum, restricția intra în vigoare după ora 23 și era menținută până la ora 05.00.

Descarcă documentul de AICI

Declaraţia pe propria răspundere s-a schimbat

Declaraţia pe propria răspundere este obligatorie din această seară de la ora 22.00. Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Noua hotărâre de Guvern intră în vigoare în 14 martie. Diferența faţă de precedenta stare de alertă va fi ora de intrare în casă.

Astfel, dacă nu vă aflați în case la ora 22:00, trebuie să prezentați fie declaraţia pe propria răspundere, care prevede anumite condiții de deplasare esențiale, fie adeverința de la angajator, dacă vă aflați pe drumul serviciu-domiciliu sau invers.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger