AcasăSOCIALAccidente grave cu multiple victime. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accidente grave cu multiple victime. A fost solicitat elicopterul SMURD

accidentAccidente grave cu multiple victime. A fost solicitat elicopterul SMURD

Două accidente de circulație au avut loc, sâmbătă, 10 iulie, ambele soldându-se cu victime. Nouă persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat pe autostrada dintre Timișoara și Lugoj. Spre seară, un autoturism a fost lovit de tren, în județul Olt, șoferul fiind transportat la spital.

Accidentul cu 9 victime de pe autostrada A1, în Timiş, a avut loc în jurul prânzului. Cinci dintre victime au nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au sosit cinci autospeciale şi un elicopter SMURD, pentru a transporta la spital o persoană în stare gravă.

foto: antena3.ro

Mașină spulberată de tren

În celălalt accident au fost implicate o mașină și un tren cu 28 de călători. Accident feroviar avut loc, sâmbătă seară, în judeţul Olt. Şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a rămas încarcerat, dar a fost scos de pompieri şi a fost transportat la spital în stare gravă.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială pentru primă intervenţie, au intervenit în comuna Găneasa, sat Izvoru, la un accident feroviar. La faţa locului au intervenit şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt”, a transmis, sâmbătă seară, ISU Olt.

foto: Gazeta de Sud

author avatar
Andreea Vlad
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger