AcasăSOCIALAccident rutier grav pe DN1, în Alba. Trei oameni au fost răniți....

Accident rutier grav pe DN1, în Alba. Trei oameni au fost răniți. Salvatorii au intervenit de urgență

Accident rutier grav pe DN1, în Alba. Trei oameni au fost răniți. Salvatorii au intervenit de urgență (sursa foto: ziarulunirea.ro)

Un accident rutier în care, din primele informații, au fost implicate două autoturisme, a avut loc miercuri dimineață, pe DN1 în județul Alba.

După ce au fost alertați despre producerea nefericitului eveniment rutier, salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba s-au îndreptat urgent către locul unde s-a produs coliziunea, pentru a acorda ajutor victimelor.

Astfel, s-a aflat că trei oameni au avut de suferit de pe urma acestui accident ce a avut loc în localitatea Sântimbru, din primele informații reieșind că au fost grav răniți. Conform ISU, două dintre persoanele rănite au rămas încarcerate.

A intervenit descarcerarea

„În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare”, din câte a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan, citat de Agerpres. De asemenea, s-a intervenit pentru descarcerarea celor două persoane rămase blocate între fiarele contorsionate.

„Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme. Una dintre acestea a fost deja descarcerată. Forţele de intervenţie acţionează pentru descarcerarea celei de-a treia victime”, a mai menționat reprezentantul ISU Alba.

Nu se cunosc încă exact condițiile în care s-a produs accidentul, dar se așteaptă ca acestea să fie stabilite în cadrul unor cercetări pe care le vor derula oamenii legii.

Accident pe DN1 Ploiești-Brașov

Din păcate, nu este singurul incident rutier produs în ultimele zile pe șoselele țării. În dimineața zilei de 25 octombrie a avut loc un accident rutier, de această dată pe DN1 Ploiești-Brașov, în apropierea localității prahovene Movila Vulpii.

Conform datelor făcute publice de Centrul Infotrafic, a fost vorba despre o coliziune față-spate între trei autoutilitare,în urma căreia o persoană a fost rănită.

70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger