AcasăSOCIALUn tânăr a murit într-un accident pe Șoseaua Antiaeriană! Locuitorii din zonă...

Un tânăr a murit într-un accident pe Șoseaua Antiaeriană! Locuitorii din zonă și-au manifestat revolta într-un protest spontan

Protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti: pietonii vor semafoare! Şoferii claxonează în disperare

Dramă pe o șosea din Capitală – un tânăr a sfârșit în urma unui grav accident rutier.

Cadrele medicale și polițiștii au intervenit, marți seară, la locul unui accident rutier soldat cu o victimă. Din păcate, pietonul nu a putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus.

Accidentul de circulație a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană, din București. Un tânăr de 19 ani a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, băiatul a fost rănit foarte grav și, din păcate, deși s-a încercat resuscitarea lui, chiar la locul nenorocirii, nu a putut fi salvat.

Accidentul, anunțat la 112

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis Brigada Rutieră.

Ce a indicat testarea cu alcooltestul în cazul conducătorului auto

Aceeași sursă a precizat că șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Se fac verificări pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs tragedia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Revoltați, locuitorii din zonă au făcut un protest spontan

Accidentul a iscat un protest spontan al locuitorilor din zonă, protest care a blocat circulația timp de aproximativ două ore, potrivit stirileprotv.ro. Oamenii spun că acolo au loc multe accidente și că au cerut de mai multe ori amplasarea unor semafoare și limitatoare de viteză.

„Nu e niciun semn de reducere a vitezei, nu e niciun semn de stop, nu există semafor”, a declarat un localnic.

„Am primit răspunsuri, da, o să luăm în considerare acest aspect. Nu s-a întâmplat nimic. Și în fiecare săptămână au loc accidente pe trecerile de pietoni”, a spus o femeie.

author avatar
Andrei Coman
1.364 afisari

5 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger