AcasăSOCIALAccident pe DN6, în Teleorman. Patru oameni au fost răniți

Accident pe DN6, în Teleorman. Patru oameni au fost răniți

Tragedie în Teleorman! O întreagă familie a pierit pe „drumul morții”. Printre victime se află și trei copii

Atât cadrele medicale, cât și polițiștii au intervenit, în dimineața zilei de luni, 13 iunie, pe DN6, la locul unde s-a produs un accident rutier ce s-a soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, a fost vorba despre un accident în care au fost implicate două autovehicule. Incidentul rutier a avut loc pe DN 6 Alexandria-Caracal, la ieșire din localitatea Roșiori de Vede, în județul Teleorman.

Patru persoane au fost rănite, conform aceleiași surse, acestea fiind în primă fază evaluate medical la fața locului.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Accident grav, duminică, pe DN 2, în județul Buzău

Din păcate, nu este singurul accident soldat cu victime ce s-a produs, recent, pe o șosea din țară. În cursul după-amiezii de duminică, 12 iunie, un grav accident a avut loc pe DN2 Urziceni – Buzău, în afara localității Căldărușeanca, în județul Buzău.

În primă fază, s-a anunțat în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Din păcate, ulterior s-a aflat că o altă persoană și-a pierdut viața în urma acestui accident.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat în condiții normale, în urma accidentului produs pe DN 2 Urziceni – Buzău, în afara localității Căldărușeanca, județul Buzău. Coliziunea frontală dintre două autoturisme, s-a soldat cu două persoane decedate și alte trei rănite. Din impact, unul dintre autoturisme a ricoșat într-un microbuz, fără ca vreun pasager din mijlocul de transport să fi suferit leziuni”, au transmis reprezentantii Infotrafic, duminică seară.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger