AcasăSOCIALAccident pe DN2, în Ialomița! Șase mașini implicate. Au intervenit salvatorii

Accident pe DN2, în Ialomița! Șase mașini implicate. Au intervenit salvatorii

Accident pe DN2, în Ialomița! Șase mașini implicate. Au intervenit salvatoriiAccident pe DN2, în Ialomița! Șase mașini implicate. Au intervenit salvatorii (sursa foto: incomod-media.ro)

Un accident rutier s-a produs în dimineața zilei de luni, 22 noiembrie, pe DN2, în județul Ialomița. La fața locului au intervenit atât echipaje ale salvatorilor, cât și polițiștii. 

Din primele informații furnizate de către reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române rezultă că șase autovehicule au fost implicate în acest accident. Totul s-a întâmplat pe DN 2, între localitățile Coșereni și Urziceni.

S-a mai aflat că patru oameni au fost răniți în urma impactului, fiind vorba, din câte se pare, despre leziuni ușoare. Victimele au fost evaluate medical de un echipaj de la ambulanță, ajuns la fața locului.

Se fac cercetări la fața locului

Ca urmare a producerii acestui nefericit eveniment rutier, circulația în zonă a fost afectată temporar.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-a produs accidentul. Ce se știe este faptul că, în răstimpul în care au fost acordate îngrijiri medicale persoanelor rănite și s-au derulat cercetările la fața locului, menite să stabilească exact condițiile în care s-a produs incidentul, traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ.