AcasăSOCIALAccident pe DN1D. Un microbuz cu șapte persoane a intrat într-un șanț....

Accident pe DN1D. Un microbuz cu șapte persoane a intrat într-un șanț. Trei adolescente, în grija cadrelor medicale

accidentTrafic blocat pe Centura Capitalei. Accident violent între un autoturism și un camion / Care e starea victimelor

Salvatorii au intervenit, duminică dimineață, la locul unui accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau mai mulți oameni. Totul s-a întâmplat pe DN1D. Autovehiculul a ajuns într-un șanț, trei fete, cu vârste între 14 și 16 ani, având de suferit de pe urma acestui accident.

Din primele date venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, accidentul din dimineața zilei de 31 iulie a avut loc pe DN 1D Urzieni – Albești-Paleologu, în zona localității prahovene Ciorani.

S-a anunțat că un microbuz de transport persoane, în care se aflau 7 ocupanți, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în șanț. „În urma accidentului, 3 persoane din microbuz (minori, cu vârste de 14,15 și 16 ani) au suferit răni ușoare, fiind în evaluare medicală”, potrivit aceleiași surse.

Ce a indicat testarea cu aparatul etilotest în cazul șoferului

Trei adolescente au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, despre acest accident de microbuz de pe DN 1D s-au aflat detalii și de la IPJ Prahova. Polițiștii au anunțat că șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest.

„Din primele date a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp ce se afla la volanul unui microbuz de persoane pe DN1D, din direcția Albești către Urziceni la km 20 a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă, pe sensul de mers Urziceni către Albești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 minore cu vârstele de 14, 15 și respectiv 16 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova, într-un comunicat citat de observatorulph.ro.