AcasăSOCIALAccident pe DN 22B: Cinci mașini implicate. Trei oameni, în grija medicilor...

Accident pe DN 22B: Cinci mașini implicate. Trei oameni, în grija medicilor – FOTO

Accident pe DN 22B: Cinci mașini implicate. Trei oameni, în grija medicilor - FOTOAccident pe DN 22B: Cinci mașini implicate. Trei oameni, în grija medicilor - FOTO (sursa foto: Facebook/Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta)

O coliziune în care au fost implicate nu mai puțin de cinci autoturisme s-a produs luni dimineață, în 14 februarie, pe DN 22B, în județul Brăila.

Accidentul a avut loc pe DN 22B, la ieșire din orașul Brăila către Galați. La fața locului au intervenit atât cadre medicale, cât și pompierii și polițiștii.

Din primele date venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, a fost vorba despre o coliziune față-spate, în care au fost implicate cinci autovehicule, iar trei persoane au suferit leziuni ușoare. Acestea au fost evaluate medical la fața locului.

sursa foto:Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta/Facebook

Încă nu se cunosc detalii cu privire la împrejurările în care a avut loc accidentul de pe DN 22B. Până la finalizarea cercetărilor menite să stabilească exact condițiile în care s-a produs coliziunea rutieră, circulația în zonă a fost întreruptă. Între timp, traficul rutier s-a reluat.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, două dintre autoturismele implicate în acest accident au suferit avarii mai puternice.