AcasăSOCIALAccident pe Centura Capitalei - au fost implicate trei autoturisme și un...

Accident pe Centura Capitalei – au fost implicate trei autoturisme și un autotren

Accident pe Centura Capitalei - au fost implicate trei autoturisme și un autotren (sursa foto: Facebook)

Cadrele medicale și polițiștii au fost alertați, în dimineața zilei de luni, 12 iulie, despre producerea unui accident pe Centura Capitalei.

Din primele informații făcute publice de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, un om a suferit leziuni ca urmare a producerii coliziunii în care au fost implicate autoturisme și un autotren.

Accidentul s-a produs la kilometrul 38 pe DNCB – Centura București, în zona localității ilfovene Măgurele.

La fața locului au ajuns cadre medicale, dar și polițiști. Acestora le revine misiunea de a face verificările menite să stabilească exact în ce condiții s-a produs accidentul. De altfel, pe durata în care s-au făcut cercetările la fața locului, circulația a fost întreruptă temporar.

Grav accident, duminică, pe DN1, pe sensul către București

Din păcate, s-a aflat că în urma unui accident grav, ce a avut loc duminică dimineață, pe 11 iulie, pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul către București, în apropierea localității prahovene Băicoi, o femeie și-a pierdut viața.

Conform Infotrafic, victima care a decedat avea 68 de ani. Alți trei oameni, printre care și un copil de 3 ani, au suferit leziuni în urma acestui accident în care au fost implicate două autoturisme.

Condițiile în care s-a produs accidentul din Prahova au fost în atenția oamenilor legii, care au făcut cercetări în acest sens.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger