AcasăSOCIALAccident pe Centura București: mai multe mașini implicate. Sunt cinci persoane rănite

Accident pe Centura București: mai multe mașini implicate. Sunt cinci persoane rănite

(sursa foto: Facebook)

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs miercuri dimineață pe Centura București (DNCB).

Din primele informații, cinci oameni au fost răniți ușor. Circulația e îngreunată pe Centura București, ca urmare a acestui eveniment rutier ce a avut loc în dimineața zilei de 16 august.

Conform primelor date furnizate de la nivelul Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, „pe DNCB, la intersecție cu DN 4, în zona orașului Popești Leordeni, județul Ilfov, s-a produs o coliziune față-spate între patru autoturisme, circulația desfășurându-se dirijat pe sensul către Glina”.

Cinci persoane rănite ușor

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, cinci persoane au fost rănite ușor, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cât privește situația circulației rutiere în zona în care s-a produs accidentul, se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 11.00.

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la condițiile în care s-a produs coliziunea rutieră în care au fost implicate cele patru mașini. Cel mai probabil, toate aceste aspecte vor fi lămurite în perioada imediat următoare, în urma cercetărilor pe care le vor face polițiștii.

În urmă cu doar câteva ore, o mașină s-a răsturnat în urma unui accident ce a avut loc pe DN7, în județul Arad. Centrul Infotrafic a informat, miercuri dimineață, că un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, pe DN 7, între localitatea Pecica și municipiul Arad, accidentul soldându-se cu rănirea conducătorului auto.