AcasăSOCIALAccident pe calea ferată. Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit, în...

Accident pe calea ferată. Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit, în Vrancea

(sursa foto: romaniatv.net)

S-a dat alerta la numărul unic de urgență, 112, după un incident în care, din primele informații, au fost implicate două marfare. Totul s-a întâmplat joi, 1 decembrie. La fața locului intervin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.

Două trenuri de marfă care transportau cereale s-au ciocnit în zona Dumbrăveni, a anunțat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Ce s-a anunțat la 112

„Prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în zona Dumbrăveni, a avut loc o coliziune între două trenuri de marfă ce transportau cereale. Conform apelului, în urma coliziunii a deraiat un vagon ce transporta cereale”, au informat reprezentanții IPJ Vrancea.

La faţa locului intervin atât poliţiştii de la transporturi feroviare Focşani, cât şi salvatorii de la ISU Vrancea. Până la acest moment nu au fost anunțate date despre eventuale victime.

Din primele date, traficul ar fi blocat pe ambele sensuri. Deocamdată nu se cunosc detalii despre condițiile în care s-a produs accidentul feroviar. Cel mai probabil, cauza care a dus la producerea incidentului feroviar din Vrancea va fi stabilită, în perioada următoare, în urma unor cercetări.

269 afisari

3 COMENTARII

  1. Oare cum reușeau ca trenurile să nu se ciocneaască cu acari și multe macaze manuale, la un trafic feroviar, marfă și călători, muuuult mai mare? Să fie de vină digitalizarea?

  2. Un tren scotea cereale din tara, altul aducea cereale in tara.
    Afacerile merg.
    Noi platim castigul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger