AcasăSOCIALAccident pe autostrada A3, în Prahova! Patru oameni răniți

Accident pe autostrada A3, în Prahova! Patru oameni răniți

Accident pe autostrada A3, în Prahova! Patru oameni răniți (sursa foto: facebook)

Salvatorii prahoveni au intervenit pentru a acorda primele îngrijiri medicale unor persoane care au avut de suferit de pe urma unui accident produs joi dimineață.

Patru oameni au fost răniți într-un accident ce a avut loc pe autostrada A3, în zona localității prahovene Bărcănești, potrivit Agerpres. S-a aflat că două autoturisme au fost implicate în acest nefericit eveniment rutier.

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit la fața locului cu o ambulanță, dar și cu o autospecială de descarcerare și una de stingere. Cadrele medicale au acordat îngrijiri medicale, la fața locului, celor patru persoane afectate de pe urma accidentului. S-a aflat că doar trei dintre răniți au fost duși la spital.

Nu se cunosc detalii cu privire la condițiile în care s-a produs accidentul de pe A3. Cel mai probabil, acestea urmează să fie lămurite de către polițiști, în urma unor cercetări derulate în acest sens.

În cursul zilei precedente, un accident în care, din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române, au fost implicate patru autocamioane și un autoturism, a avut loc în județul Olt, la kilometrul 31 al DN 65 Craiova – Slatina, în afara orașului Balș. Din primele informații a reieșit că doi oameni au fost răniți în urma coliziunii.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger