AcasăSOCIALAccident pe Autostrada A1 - a intervenit descarcerarea! Șase oameni au fost...

Accident pe Autostrada A1 – a intervenit descarcerarea! Șase oameni au fost duși la spital

Accident pe Autostrada A1 - a intervenit descarcerarea! Șase oameni au fost duși la spital (foto: ISU Hunedoara)

Salvatorii de la ISU Alba și Hunedoara au intervenit, vineri dimineață, pe Autostrada A1, unde a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate un microbuz și un TIR. Șase oameni au fost duși la spital, în cazul uneia dintre persoanele rănite fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare.

Nefericitul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 7, pe raza localității Aurel Vlaicu, conform realitatea.net.

Din câte se poate vedea din imagini, un microbuz s-a lovit de partea din spate a unui autotren. S-a întâmplat la kilometrul 333 al Autostrăzii A1, pe sensul de mers Sebeș-Simeria, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Şase din cei 7 pasageri ai microbuzului au ieşit singuri din mijlocul de transport în comun, în timp ce, unul dintre pasageri a fost extras din maşină de echipa de la descarcerare. Persoana încarcerată a fost stabilizată şi transportată la UPU Deva în stare de conştienţă. Deşi prezentau leziuni minore alţi 5 pasageri au fost duşi cu ambulanţele la UPU Deva, Hunedoara şi Orăstie”, au mai anunțat oficialii ISU Hunedoara.

Zona a fost împânzită de autospeciale ale salvatorilor

(foto: ISU Hunedoara)

La fața locului au ajuns pompierii de la Detaşamentele Deva, Orăştie şi Sebeş, dar și personalul medical de la ambulanță. Au fost trei echipaje SMURD, tot atâtea de la Ambulanță, o echipă de descarcerare, dar și o autospecială de transport victime multiple.

(foto: ISU Hunedoara)

De asemenea, în zona în care s-a produs accidentul au intervenit și polițiștii.
Pe durata în care s-au făcut cercetările menite să stabilească toate condițiile în care s-a produs accidentul, circulația rutieră pe sensul de mers Sebeş-Simeria a fost restricționată pe o bandă.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger