AcasăSOCIALAccident pe A2. O autoutilitară s-a răsturnat: 3 persoane rănite/S-a chemat elicopterul...

Accident pe A2. O autoutilitară s-a răsturnat: 3 persoane rănite/S-a chemat elicopterul SMURD

sursa foto: focuspress.ro

Un accident ce a avut loc joi pe autostrada A 2 București-Constanța (Autostrada Soarelui) a pus în alertă salvatorii. Din primele informații, trei persoane – un copil și doi adulți – au avut de suferit după ce o autoutilitară s-a răsturnat. În zonă a fost chemat un elicopter SMURD, care a preluat minorul, pentru a-l duce la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis în primă fază faptul că pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 68, în zona localității Lehliu, județul Călărași, „o autoutilitară s-a răsturnat în urma unei explozii de anvelopă”. Și că sunt trei victime – doi adulți și un copil, pentru care a fost solicitat la fața locului un elicopter SMURD.

Elicopterul SMURD a preluat minorul, pentru a-l duce la spital

Circulația rutieră a fost oprită total pe sensul de mers către București, pentru a putea permite aterizarea elicopterului.

Ulterior, aceeași sursă a anunțat că a fost reluată circulația pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 68, pe sensul de mers către Capitală. Minorul rănit în accident a fost preluat cu un elicopter al salvatorilor, pentru a fi dus cât mai rapid la spital. „Accidentul soldându-se cu 3 victime, un minor fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar 2 adulți sunt în evaluare medicală la fața locului. În urma opririi traficului s-a format coloană de autovehicule în direcția către București de aproximativ 2 kilometri, în mișcare”, a transmis aceeași sursă.