AcasăSOCIALAccident mortal în Brașov, marți dimineață. Salvatorii au scos trei victime

Accident mortal în Brașov, marți dimineață. Salvatorii au scos trei victime

accidentAccident mortal în Brașov, marți dimineață. Salvatorii au scos trei victime

O persoană a murit și alte două au fost rănite, marți, 6 iulie, după ce două mașini s-au ciocnit la intrarea în Brașov dinspre Cristian. Traficul se desfășoară cu dificultate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, pe DN 73, la intrarea în municipiul Brașov dinspre Cristian, județul Brașov, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Brașov, în urma accidentului au rezultat 3 victime. Două dintre acestea au fost transportate la spital, pentru cea de-a treia victimă fiind declarat decesul de către cadrele medicale.

Dubă cu deţinuţi, lovită de un tramvai

O autospecială a Penitenciarului Arad a fost implicată, luni seara, într-un accident, într-o intersecţie din Timişoara. Autovehiculul venea dinspre Spitalul Judeţean, pe contrasens, şi se îndrepta spre podul Michelangelo.

Autocamionul circula cu girofarurile pornite şi, conform poliţiştilor, transporta 13 deţinuţi. Deşi impactul a fost puternic, iar tramvaiul a fost avariat serios în partea din faţă, nimeni nu a fost rănit. Imagini cu momentul accidentului au fost prezentate de siteul Tion.ro.

author avatar
Andreea Vlad
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger