AcasăSOCIALAccident mortal, în a doua zi de Crăciun, pe DN 1. Aglomerație...

Accident mortal, în a doua zi de Crăciun, pe DN 1. Aglomerație pe Valea Prahovei, oamenii revin acasă!

valea-prahovei-turisti

Duminică după-amiază, în a doua zi de Crăciun, a fost aglomeraţie mare pe DN 1. Din păcate, s-a produs şi un accident rutier mortal. Oamenii au început, aşadar, să plece spre casă, după vacanţă.

La Sinaia au început deja să se formeze coloane de mașini. Este mai aglomerat sensul spre munte, pentru că oamenii profită de ultimele ore de vacanță, dar tot mai multe mașini încep să circule și pe sensul spre București.

Valori ridicate de trafic între Predeal şi Buşteni

Valorile de trafic sunt în creștere pe DN1,iar între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, se circulă în coloană.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, potrivit polițiștilor de la Rutieră.

Accident mortal la Potigrafu

O persoană și-a pierdut viața, iar o alta a fost rănită într-un tragic accident rutier care s-a produs duminică pe DN 1, la Potigrafu. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier și fac cercetări în cadrul unui dosar penal.

Potrivit ISU Prahova, în cele două autoturisme se aflau în total șapte persoane. Victima este o femeie în vârstă de 74 de ani.

 

author avatar
Andrei Ștefan
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger