AcasăSOCIALAccident înfiorător! Trei oameni au murit, după un impact devastator. Tragedia s-a...

Accident înfiorător! Trei oameni au murit, după un impact devastator. Tragedia s-a produs în județul Constanța – VIDEO

Accident înfiorător! Trei oameni au murit, după un impact devastator. Tragedia s-a produs în Constanța - VIDEO (sursa foto: realitatea.net)

Salvatorii au intervenit în număr mare, miercuri, la locul unui accident cu urmări foarte grave, în care au fost implicate două autoturisme.

Echipaje de salvare, dar și de la pompieri și inclusiv un elicopter SMURD au fost trimise la fața locului, pentru a acorda ajutor de urgență persoanelor care au avut de suferit de pe urma accidentului rutier.

Totul s-a întâmplat DJ391 între localitățile Topraisar și Mereni, din județul Constanța.

Un om a fost dus de urgență la spital

Din păcate, s-a aflat că trei dintre victime au fost declarate decedate, în ciuda eforturilor salvatorilor, care au derulat manevre de resuscitare, în încercarea de a-i scăpa din ghearele morții. O a patra persoană a fost preluată de cadrele medicale și transportată la spital, starea acesteia fiind gravă.

„Trei dintre ele au fost găsite în stop cardio-respirator. Li s-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, în final au fost declarate decedate. A patra victimă are un traumatism abdominal, suspectă de hemoragie internă, a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean Constanța de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ, dr. Claudia Tatarici, citată de ct100.ro.

Cauzele care au dus la producerea acestui cumplit accident urmează să fie stabilite în cadrul verificărilor pe care le vor derula polițiștii ajunși la locul tragediei rutiere.

Elicopterul SMURD, chemat pe pe A1 București-Pitești

Un accident rutier, în urma căruia a fost solicitat elicopterul SMURD, a avut loc marți dimineață, pe A1 București-Pitești. Două autoturisme au fost implicate, unul dintre ele ajungând în afara carosabilului, după ce s-a răsturnat.

„Două persoane, conștiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru extragerea acestora, în siguranță, ulterior fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ pentru acordarea primului ajutor. Un bărbat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar o femeie cu o ambulanță SAJ”, au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger