AcasăSOCIALAccident înfiorător în Constanța! Două fete, de 13 și 16 ani, au...

Accident înfiorător în Constanța! Două fete, de 13 și 16 ani, au murit/Ce s-a aflat despre unul dintre șoferi – IMAGINI ȘOCANTE cu momentul impactului

Accident înfiorător în Constanța! Două fete, de 13 și 16 ani, au murit/Ce s-a aflat despre unul dintre șoferi - IMAGINI ȘOCANTE cu momentul impactului (sursa foto: ziuadeconstanta.ro)

Viețile a două adolescente au fost curmate tragic, în urma unui cumplit accident rutier ce a avut loc în județul Constanța.

Un accident rutier cu urmări grave a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea constănțeană Cobadin. Două fete și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa că a fost o coliziune violentă între două autoturisme, ce s-a produs în apropierea unei benzinării. Din câte au anunțat reprezentanții IPJ Constanța, una dintre mașini era condusă de un minor în vârstă de doar 16 ani.

Din păcate, cele două adolescente – o copilă de 13 ani și o altă fată, în vârstă de 16 ani – nu au supraviețuit. Băiatul de 16 ani care s-ar fi aflat la volanul uneia dintre mașini a fost grav rănit. La fel și un alt pasager, în vârstă de 17 ani, aflat în autoturismul condus de către minorul de 16 ani. Celălalt șofer, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit ușor.

Ce a anunțat Poliția

Cauzele care au dus la producerea acestui accident înfiorător, soldat cu decesul celor două fete, urmează să fie lămurite în cadrul unei anchete. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

,,În cursul dimineții de vineri, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, citați de replicaonline.ro.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

549 afisari

9 COMENTARII

          • Ba sunt RRomi. Eu le stiu bunicii. Furau prin trenuri. Stiu cine mi-a trecut prin maini.

          • Nu spune nimeni ca esti rasist daca vorbim de legea care trebuie sa fie valabila ptr toti.ce cauti la volan fara permis? Ce cauti in masina furata cu unul care nu are permis?…punct…nu intereseaza pe nimeni ce rasa esti cand ai calcat legea.
            La fel fac acum negrii in usa…nu-i deranja la furat ca „esti rasist”…
            Ca si concluzie….in Romania am ajuns sa fim discriminati de infractori noi prostii care respectam legea

          • Valentin, vrei sa fii cumatrul meu? Vino sa-mi iei din mot la un C A C A T!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger