AcasăSOCIALAccident în zona Gării Obor din Capitală: mai mulți oameni au fost...

Accident în zona Gării Obor din Capitală: mai mulți oameni au fost răniți! – VIDEO

Accident în zona Gării Obor din Capitală: mai mulți oameni au fost răniți! - VIDEO (sursa foto: antena3.ro)

Salvatorii au intervenit, miercuri, în zona Gării Obor, din Capitală, pentru a acorda îngrijiri persoanelor care au avut de suferit de pe urma producerii unui accident rutier. A fost vorba despre o coliziune în care au fost implicate două microbuze destinate transportului de persoane.

Din primele informații, se pare că un microbuz ar fi lovit un altul, care staționa. Mai mulți oameni au avut de suferit în urma impactului. Potrivit Antena 3, accidentul s-a soldat cu 10 victime. Persoanele rănite au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.

Mai multe autospeciale ale salvatorilor, la fața locului

De altfel, zona din apropierea Gării Obor a fost împânzită de autospeciale ale salvatorilor –  de la SMURD, Ambulanță și pompieri. La fața locului au intervenit și polițiștii. Pe măsură ce cadrele medicale aveau în grijă persoanele rănite, oamenii legii au făcut cercetările menite să stabilească exact în ce condiții s-a produs acest accident.

Din păcate, s-a aflat că orele trecute, respectiv în cursul dimineții de miercuri, doi oameni au murit și trei au fost răniți, ca urmare a unui accident ce a avut loc în județul Mureș. Potrivit Centrului Infotrafic, a fost vorba despre o coliziune frontală între două autoutilitare, produsă pe DN 13 Târgu Mureș – Sighișoara, la kilometrul 152.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger