AcasăSOCIALAccident în Cluj: Un microbuz s-a răsturnat! Șase oameni, transportați la spital...

Accident în Cluj: Un microbuz s-a răsturnat! Șase oameni, transportați la spital – VIDEO

Accident în Cluj: Un microbuz s-a răsturnat! Șase oameni, transportați la spital - VIDEO (sursa foto: captură video)

Un accident de circulație, ce a avut loc vineri dimineața, a trimis mai multe persoane în grija medicilor.

Totul, după ce un microbuz s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în județul Cluj. Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, în ajutorul persoanelor rănite au intervenit mai multe autospeciale ale salvatorilor, inclusiv de la SMURD și ambulanță.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române „o autoutilitară s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 1 Huedin – Ciucea, în zona localității Bologa, județul Cluj, rezultând rănirea unei persoane”.

Ce au găsit pompierii când au ajuns la fața locului

Ulterior s-a aflat, de această dată din direcția Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, că mai mulți oameni au avut de suferit de pe urma acestui accident, inclusiv minori.

Șase dintre acestea urmau să fie duse la spital, pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. „În momentul sosirii la locul accidentului pompierii au găsit șapte persoane ieșite din autovehicul, dintre care patru minori, care prezentau afecțiuni ușoare.

Șase persoane sunt transportate în acest momente la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, au declarat reprezentanții ISU, citați de monitorulcj.ro.

Circulația în zonă a fost afectată temporar, ca urmare a producerii acestui accident. Cazul se află în atenția polițiștilor, care fac cercetările menite să stabilească exact condițiile în care a avut loc nefericitul eveniment rutier.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger