AcasăSOCIALAccident grav pe Valea Prahovei. Trafic întrerupt și coloană de mașini pe...

Accident grav pe Valea Prahovei. Trafic întrerupt și coloană de mașini pe DN1!

accident

Se circulă cu mare dificulate pe Valea Prahovei, din cauza unui grav accident de circulație care a avut loc la intrarea în stațiunea Bușteni. Centrul Infotrafic transmite că circulația în zonă este întreruptă și s-au format coloane de mașini.

Șase persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce două motociclete și o mașină s-au ciocnit, duminică după-amiază pe DN1, la intrarea în localitatea Bușteni, transmite Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 127, la intrarea în Bușteni dinspre Sinaia. Conform ISU Prahova conducătorul uneia dintre motociclete este rănit.

Accident cu 4 mașini în Capitală

Un accident în care au fost implicate 4 mașini a avut loc azi-noapte în sectorul 2 al Capitalei. Un șofer a virat la stânga, fără să se asigure, și a lovit un alt automobil, care circula regulamentar. Cel de la volan a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan, însă a lovit alte 2 mașini parcate. În urma accidentului, o tânără a ajuns la spital.

Întreaga scenă s-a petrecut pe şoseaua Fundeni din Bucureşti, din cauza unui bărbat de origine turcă, care nu s-a asigurat atunci când a virat la stânga pentru a intra pe o stradă lăturalnică.

Şoferul vinovat de acest accident a trecut pe linie dublă continuă, iar în acel moment autoturismul care circula regulamentar a încercat să evite impactul şi a intrat într-o bancă pe care se aflau 2 persoane. Şi alte două maşini care se aflau parcate au fost avariate în urma impactului.

author avatar
Andreea Vlad
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger