AcasăSOCIALAccident grav pe DN7: Trei persoane au murit după ce mașina în care...

Accident grav pe DN7: Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau a lovit un camion

Trei persoane și-au pierdut viața și alta a fost rănită, sâmbătă dimineața, pe DN7, în județul Dâmbovița, într-un accident în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

Victimele se aflau într-un autoturism care a lovit un camion, la fața locului deplasându-se  numeroase echipaje de la SMURD și ambulanță, pompieri și Poliție.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața pe DN7 între Slobozia Moara si Bâldana, în incident fiind implicate un autoturism si un autocamion. În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate.

Șoferul TIR-ului a refuzat internarea

Ulterior, medicii au constatat decesul tuturor celor trei victime încarcerate. Șoferul camionului a fost rănit, însă bărbatul a refuzat să fie transportat la spital.

Potrivit ISU Dâmbovița, la locul accidentului au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție de la Garda Răcari, Detașamentul Titu și Detașamentul Târgoviște. La fața locului se află două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, două autospeciale de descarcerare și o autospecială de stingere cu apa și spumă.

 

author avatar
Alina Costache
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger