AcasăSOCIALAccident grav pe DN2: un om a murit. Traficul rutier, blocat

Accident grav pe DN2: un om a murit. Traficul rutier, blocat

Accident grav pe DN2: un om a murit. Traficul rutier, blocatAccident grav pe DN2: un om a murit. Traficul rutier, blocat (sursa foto: facebook)

Un eveniment rutier cu urmări grave a avut loc în dimineața zilei de luni, 29 noiembrie, în județul Buzău. La fața locului au intervenit echipaje ale salvatorilor, inclusiv cu echipamente de descarcerare, și poliției.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident ce a avut loc pe DN 2, în localitatea buzoiană Costești. Iar din informațiile venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, o persoană, care rămăsese încarcerată, și-a pierdut viața. O altă persoană a fost rănită.

Nu se cunosc deocamdată condițiile în care s-a produs accidentul, dar se fac cercetări în acest sens. Ce se știe este faptul că, din câte a anunțat sursa citată, urmare a acestui nefericit eveniment rutier, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers ale DN 2.

Accident și pe DN1, în județul Cluj

Din păcate nu este singurul eveniment rutier ce a avut loc în dimineața zilei de luni, 29 noiembrie, pe o șosea din țară.

Tot reprezentanții Centrului Infotrafic au informat că pe DN 1, în localitatea clujeană Florești, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion și două autoturisme. Potrivit sursei citate, accidentul s-a soldat cu două victime.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger