AcasăSOCIALUPDATE. Accident grav pe DN2, în Ialomița: patru oameni au murit

UPDATE. Accident grav pe DN2, în Ialomița: patru oameni au murit

(sursa foto: Facebook)

Salvatorii au fost alertați, miercuri dimineață, despre producerea unui accident pe DN 2 București – Urziceni. S-a intervenit în zonă, pentru a se acorda primul ajutor persoanelor care au avut de suferit de pe urma acestui nefericit eveniment rutier.

UPDATE: Din păcate, s-a aflat că patru persoane și-au pierdut viața în urma acestui accident. Alți doi oameni au fost răniți. În zonă a fost chemat și un elicopter SMURD.

–-

Din primele date furnizate de Centrul Infotrafic, cinci persoane au fost rănite, în urma unei coliziuni în care au fost implicate trei autoutilitare. Nu s-au anunțat informații suplimentare cu privire la starea victimelor.

Accidentul de pe DN2 a avut loc între localitățile Sinești și Movilița, din județul Ialomița. Ca urmare a producerii acestui eveniment rutier, circulația rutieră în zonă a fost oprită, pe ambele sensuri, în răstimpul în care au intervenit cadrele medicale și s-au făcut cercetările la fața locului, menite să scoată la lumină condițiile în care s-a produs accidentul.

Accident și în județul Hunedoara

Din păcate, acesta nu este singurul incident rutier ce a avut loc miercuri dimineață pe șoselele din țară.

Conform sursei citate, două cisterne – una dintre ele încărcată cu var – au fost implicate într-un accident pe DN 66 Hațeg – Petroșani, în zona localității hunedorene Crivadia. Unul dintre șoferi a fost rănit ușor.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger