AcasăSOCIALAccident grav pe DN1A, în Prahova. Mai mulți oameni au ajuns la...

Accident grav pe DN1A, în Prahova. Mai mulți oameni au ajuns la spital – VIDEO

Accident grav pe DN1A, în Prahova. Mai mulți oameni au ajuns la spital - VIDEO (foto: facebook)

Echipaje ale salvatorilor – cadre medicale și pompieri – au intervenit de urgență, joi, 27 mai, pe DN 1A, unde a avut loc un accident soldat cu multiple victime.

Nefericitul eveniment rutier care a trimis în grija medicilor mai multe persoane s-a produs în zona localității prahovene Blejoi. Conform informațiilor făcute publice de către reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române, două autoturisme și un camion au fost implicate în accidentul de pe DN1A Ploiești – Vălenii de Munte, iar șase persoane au fost duse la spital, ca urmare a acestei coliziuni.

Pe durata în care s-au acordat îngrijiri răniților – înainte de a fi preluați și transportați la spital, pentru mai multe investigații medicale, dar și până s-au făcut cercetările la fața locului și s-au îndepărtat de pe carosabil autovehiculele implicate în accident, circulația rutieră în zonă a fost afectată.

De altfel, s-a anunțat că traficul a fost deviat pe DJ 250 Bucov- Boldești-Scăieni.

Cauzele care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite de către polițiști, în urma procedurilor care se fac în astfel de cazuri.

Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Accident mortal, miercuri, pe A1

Nu este singurul eveniment rutier urmări grave produs pe o șosea din țară în ultima perioadă. Din păcate, miercuri, 26 mai, s-a aflat că un om a murit și altul a ajuns la spital, rănit.

Totul, în urma unui accident ce a avut loc în cursul dimineții, pe autostrada A1 București-Pitești, în apropiere de localitatea giurgiuveană Căscioarele.

Când, conform Centrului Infotrafic, un autocamion a lovit trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență.

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger