AcasăSOCIALAccident grav pe DN11: patru oameni răniți! Circulația rutieră, restricționată

Accident grav pe DN11: patru oameni răniți! Circulația rutieră, restricționată

Accident grav pe DN11: patru oameni răniți! Circulația rutieră, restricționatăAccident grav pe E85, cu un autocar implicat: 76 de oameni au avut de suferit!

Salvatorii au fost alertați, în dimineața zilei de joi, 27 ianuarie, despre producerea unui accident de circulație, pe DN 11, în județul Bacău.

S-a intervenit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri persoanelor care au avut de suferit de pe urma acestui nefericit eveniment rutier. Totul s-a întâmplat pe DN 11, în zona localității băcăuane Ferăstrău-Oituz, potrivit Centrului Infotrafic.

A fost vorba un accident în care au fost implicate un autocamion și autoutilitară. În urma impactului, patru oameni au fost răniți. Victimele au primit primele îngrijiri medicale chiar la fața locului.

Circulația rutieră, afectată

Reprezentanții Infotrafic au mai anunțat că, urmare a acestui accident, „circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Onești-Brașov și se desfășoară pe un singur fir, alternativ.

Momentan nu se cunosc exact condițiile în care s-a produs acest accident, dar urmează ca polițiștii să facă cercetările menite să lămurească aceste aspecte.

Nu a fost singurul eveniment rutier în care a fost implicat, recent, un autovehicul de mare tonaj. Miercuri seară, în 26 ianuarie, s-a aflat din direcția aceleiași surse, că pe DN 72 Găești – Târgoviște, în localitatea dâmbovițeană Șuța Seacă, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren. Traficul rutier a fost blocat temporar.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger