AcasăSOCIALAccident grav pe DN1, în Ilfov. A fost nevoie de intervenția descarcerării/O...

Accident grav pe DN1, în Ilfov. A fost nevoie de intervenția descarcerării/O persoană și-a pierdut viața

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident cu urmări grave a avut loc miercuri dimineață, pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, din județul Ilfov. La fața locului au intervenit cadrele medicale, dar și pompierii, cu echipamente de descarcerare.

Un tânăr de 23 de ani a murit, iar o tânără a fost rănită, fiind descarcerată de echipajele de intervenţie, în urma unui accident rutier care s-a produs, miercuri, pe DN 1, la Ciolpani, judeţul Ilfov, potrivit news.ro.

Autoturismul s-a lovit de un pom

Din primele informații, maşina în care se aflau cei doi tineri ar fi ieşit de pe drum şi s-a lovit de un copac.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Snagov împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părţii carosabile”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat şi pompierii militari, care procedează la descarcerarea celor două victime, ambele în vârstă de 23 de ani.

Din păcate, șoferul a fost declarat decedat. „Echipajele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul uneia dintre victime, respectiv conducătorul auto, iar pentru pasagera din auto, se procedează la descarcerare”, a mai transmis sursa citată.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Precizările Centrului Infotrafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat, miercuri dimineață, că pe DN 1, la kilometrul 31+200 metri, în zona localității Ciolpani, județul Ilfov, „conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit suprafața carosabilă. În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care șoferul este încarcerat, inconștient”.

Conform sursei citate, circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București, valorile de trafic fiind ridicate și se estimează reluarea circulației după ora 10:00.

author avatar
Andrei Coman
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger