AcasăSOCIALAccident grav pe DN 65B. Coliziune frontală între un autoturism și un...

Accident grav pe DN 65B. Coliziune frontală între un autoturism și un camion: un om a murit

ambulanta

Un accident cu urmări grave a avut loc luni dimineață în județul Argeș. Un om și-a pierdut viața. Un tânăr a fost rănit, fiind dus la spital.

Din primele informații furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, accidentul din dimineața zilei de 21 noiembrie a avut loc pe DN 65B, în localitatea argeșeană Bradu.

Conducătorul unui autoturism care se deplasa de pe Autostrada A1 București – Pitești către Slatina, la pătrunderea în intersecție, a intrat în coliziune frontală cu un autocamion”, anunță sursa citată.

Conform Centrului Infotrafic, în urma impactului a rezultat decesul unei persoane din autoturism.

Bărbatul rănit, dus la spital

Potrivit Agerpres, în urma accidentului ce a avut loc luni dimineață pe DN 65B, în zona de sud a municipiului Piteşti, un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit. Din informațiile venite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un bărbat scos de pompieri din autoturism se afla în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare, care, din păcate, nu au avut rezultat, omul fiind declarat decedat. Iar celălalt bărbat avea leziuni în zona feţei, acesta din urmă fiind dus la spital de către un echipaj al SMURD-ului.

„Bărbatul aflat în stop cardio-respirator era pasager în autoturism. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. Celălalt bărbat este şoferul autoturismului şi este în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost preluat de către unul dintre echipajele SMURD şi este transportat la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

Conform Infotrafic, urmare a accidentului, circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ. Cauzele care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite de către polițiștii care vor face cercetări la fața locului, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

103 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger