AcasăSOCIALAccident grav pe DN 19A! S-a chemat un elicopter SMURD

Accident grav pe DN 19A! S-a chemat un elicopter SMURD

Accident grav pe DN 19A! S-a chemat un elicopter SMURD (sursa foto: jurnaluldearges.ro)

Un accident de circulație a avut loc în dimineața zilei de joi, 23 decembrie, în județul Satu Mare. La fața locului a ajuns un elicopter SMURD, pentru preluarea unei victime.

A fost vorba despre o coliziune frontală între două autovehicule ce a avut loc pe DN 19A, în zona localității Beltiug, din câte au informat reprezentanții Centrului Infotrafic.

În urma accidentului, un pasager a rămas încarcerat. „Elicopterul SMURD aterizează la fața locului, astfel că traficul este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat prin parcarea unei stații de alimentare cu carburant”, potrivit sursei citate.

Nu se știe deocamdată în ce condiții a avut loc accidentul. Toate aceste aspecte urmează să fie lămurite, însă, de către polițiști.

Accident pe DN 1, miercuri, în județul Sibiu

Un accident soldat cu persoane rănite a avut loc miercuri, 21 decembrie, pe DN 1, în localitatea sibiană Scoreiu. Conform Infotrafic, în urma evenimentului rutier, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport marfă, cei doi conducători auto au fost răniți ușor.

Șoferii au fost evaluați medical la locul accidentului. Circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar. Polițiștii au făcut cercetări, pentru a stabili condițiile în care s-a produs impactul dintre cele două autovehicule.