Cauta

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un microbuz s-a răsturnat: 6 victime (FOTO)

autostrada soarelui

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un microbuz s-a răsturnat: 6 victime (FOTO)

Accident grav, la început de weekend, pe Autostrada Soarelui! Un microbuz cu șase persoane s-a răsturnat vineri, în urma unui accident, la kilometrul 88 de pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers spre Constanța.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Digi 24. Două dintre victime au fost preluate de SAJ la Spitalul din Călărași, iar cealaltă victimă a fost preluată de SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență Fundulea.

La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD. Microbuzul s-a răsturnat la intrarea într-o stație de alimentare cu carburant. Șoferul nu avea viteză.

Mai multe accidente rutiere au avut loc în ultima lună pe Autostrada Soarelui. Cel mai grav a avut loc pe 16 iulie când 55 de mașini au fost implicate într-o serie de accidente în lanț. Un alt accident cu cinci mașini implicate a avut loc pe 23 iulie.

Accident cu trei mașini pe DN7

Un șofer băut a provocat accident rutier, vineri dimineața, pe DN7, între Sebeș și Deva (Orăștie-Deva). Au fost trei mașini implicate și trei persoane rănite, potrivit alba24.ro.

Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Orăștie-Deva, în zona intersecției cu DJ668 (Turmaș, între Spini și Orăștie), a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care circulau regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor trei conducători auto implicați.

Bărbatul care a produs evenimentul rutier a prezentat, în aerul expirat, o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Ultimele stiri

  • Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!
  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • Exit mobile version