AcasăSOCIALAccident grav pe autostrada A1 București - Pitești. Un om și-a pierdut...

Accident grav pe autostrada A1 București – Pitești. Un om și-a pierdut viața

Accident grav pe autostrada A1 București - Pitești. Un om și-a pierdut viața (sursa foto: giurgiuveanul.ro)

A fost alertă în rândul salvatorilor, care au intervenit, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București – Pitești. Coliziunea dintre două autovehicule de mare tonaj s-a soldat cu victime.

Din păcate, s-a aflat că un om a murit. Deși salvatorii i-au aplicat manevre de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat, potrivit România TV. O altă persoană a fost rănită în urma acestui nefericit eveniment rutier și a primit primele îngrijiri chiar la fața locului, de la cadrele medicale care au intervenit la caz.

Accidentul a avut loc pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, la kilometrul 21, în zona localității giurgiuvene Bolintin Vale, din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

În răstimpul în care au intervenit salvatorii, dar și pe durata în care s-au derulat cercetările la fața locului, circulația rutieră a fost afectată. Din câte se poate vedea din imagini, ca urmare a impactului rutier, pe suprafața carosabilă au ajuns mai multe obiecte, din încărcătura aflată într-unul din camioane, dar și bucăți de caroserie.

Condițiile în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de către oamenii legii.