AcasăSOCIALAccident grav pe A1 București-Pitești. O persoană a decedat după ce un...

Accident grav pe A1 București-Pitești. O persoană a decedat după ce un TIR a intrat intrat în trei mașini aflate pe banda de urgență!

Accident grav pe A1 București-Pitești. Un camion a lovit trei mașini aflate pe banda de urgență (foto: facebook)

Un accident cu urmări grave a avut loc miercuri dimineață pe autostrada A1 București-Pitești. Salvatorii au intrat în alertă și au intervenit la fața locului.

Din primele informații făcute publice din direcția Centrului Infotrafic al Poliției Române, totul s-a întâmplat pe sensul către Pitești al autostrăzii, mai exact la kilometrul 40, în apropiere de localitatea giurgiuveană Căscioarele. Conform sursei citate, un om a murit, iar o altă persoană a fost grav rănită după ce „un autocamion a colizionat trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență”.

Persoana rănită, transportată la spital

Victima care a suferit răni grave în urma impactului a fost dusă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Ca urmare a accidentului în care au fost implicate cele patru autovehicule, circulația în zonă a fost afectată.

Deocamdată nu se cunosc condițiile în care s-a produs accidentul, toate aceste aspecte urmând să fie stabilite de către polițiștii ajunși la fața locului, care vor face cercetările menite să lămurească exact condițiile în care a avut loc nefericitul eveniment rutier.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger