AcasăSOCIALAccident grav. Nouă oameni au ajuns la spital, după ce două microbuze...

Accident grav. Nouă oameni au ajuns la spital, după ce două microbuze s-au lovit pe DN1C – VIDEO

Accident grav. Nouă oameni au ajuns la spital, după ce două microbuze s-au ciocnit - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

Salvatorii maramureșeni au fost în alertă, miercuri dimineață, intervenind la locul unui accident rutier în care au fost implicate două microbuze destinate transportului de pasageri.

Impactul rutier s-a produs pe DN1C Dej-Baia Mare, pe raza localității Valea Chioarului.
Nouă oameni se aflau la bordul celor două autovehicule, trei dintre pasageri fiind minori. Toate persoanele au fost evaluate medical la fața locului și apoi au fost duse la spital.

”Starea de sănătatea a persoanelor rănite este stabilă. Victimele accidentului au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Ionela Cozma, citată de Agerpres.

A intervenit și descarcerarea

Din primele informații reiese că la fața locului au intervenit și pompierii de la descarcerare, în ajutorul a două dintre victimele accidentului.

În primă fază, reprezentanții Centrului Infotrafic au transmis că ”în urma impactului, 8 persoane au necesitat îngrijiri medicale (posibil 2 fiind rănite grav), fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare”.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pe durata intervenției salvatorilor și a derulării cercetării la fața locului, menită să lămurească toate condițiile care au dus la producerea accidentului.