AcasăSOCIALAccident grav în Teleorman: Doi oameni au murit. Șase răniți, transportați la...

Accident grav în Teleorman: Doi oameni au murit. Șase răniți, transportați la spital – GALERIE FOTO/VIDEO

sursa foto: Facebook/ISU Teleorman

Un accident rutier cu urmări grave a avut loc în seara zilei de miercuri, 4 august, în județul Teleorman. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale salvatorilor, fiind activat Planul Roșu de intervenție. Patru copii și doi adulți au ajuns la spital. Din păcate, pentru salvarea altor două persoane nu s-a mai putut face nimic.

A fost vorba despre un accident în care au fost implicate un autoturism și o căruță. Totul s-a întâmplat pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, conform informațiilor venite de la Centrul Infotrafic.

La fața locului au intervenit salvatorii teleormăneni, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, șase ambulanțe SMURD și opt ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din câte a informat ISU Teleorman, nefericitul eveniment rutier de pe DN 65A s-a produs în jurul orei 21.20. Opt oameni au avut de suferit de pe urma acestui grav accident.

Doi tineri au murit

Din păcate, doi bărbați care se aflau în mașina implicată în accident, ambii tineri, au fost declarați decedați. ”Din autoturism au rezultat două victime, de gen masculin, de 18 și 21 de ani, una în stop cardiorespirator, iar cealaltă cu leziuni incompatibile cu viața. Salvatorii au efectuat aproape o oră manevre de resuscitare tânărului aflat în stop cardiorespirator, însă fără succes, echipajul medical al SAJ Teleorman declarând decesul”, potrivit ISU Timiș.

Alte șase persoane, toate din căruța implicată în accident, au fost duse la spital. ”Echipajele de intervenție au preluat șase victime, toate din atelajul hipo, dintre care doi adulți și patru copii, cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani, conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme, pe care le-au transportat la unitățile medicale din Turnu Măgurele și Alexandria”, conform aceleiași surse.

Polițiștii urmează să stabilească exact condițiile în care s-a produs accidentul cu urmări grave.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger