AcasăSOCIALAccident grav în Neamț, familie lovită de o tragedie cumplită - doi...

Accident grav în Neamț, familie lovită de o tragedie cumplită – doi copii și doi adulți și-au pierdut viața

sursa foto: stiri-neamt.ro

Dramă înfiorătoare în județul Neamț. Doi copii și doi adulți, membri ai aceleiași familii, care se aflau într-un autoturism, au pierit în urma unui accident rutier. Al treilea copil al familiei a fost dus la spital.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, joi dimineață, accidentul a avut loc pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecție cu DJ 208, în apropierea localității Tețcani, din județul Neamț.

Al treilea copil al familiei a ajuns la spital

”Un autoturism în care se aflau cinci persoane (o familie de cinci persoane, cu trei copii minori) a fost acroșat de o autoutilitară. În urma coliziunii, patru persoane din autoturism au decedat (doi adulți și doi copii), al treilea minor reușind să se autoevacueze”, anunță sursa citată.

Potrivit news.ro, copiii care au murit aveau 9 și 11 ani, iar minorul care a reușit să iasă singur din autovehicul are 14 ani. Acesta, dar și șoferul autoutilitarei au suferit diferite leziuni, fiind transportați la spital.

Rămâne ca polițiștii să stabilească exact, în urma cercetărilor derulate la fața locului, condițiile în care s-a produs accidentul cu urmări grave.