AcasăSOCIALAccident grav în Hunedoara, pe Dealul Haţegului. Șase oameni, transportați la spital

Accident grav în Hunedoara, pe Dealul Haţegului. Șase oameni, transportați la spital

Două autoturisme au fost implicate, duminică seară, 10 decembrie, într-un accident rutier pe DN 66, pe Dealul Haţegului, în județul Hunedoara.

În urma accidentului, șase persoane, între care un tânăr de 17 ani, au fost rănite, fiind transportate la spital – în Hunedoara şi Deva.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a anunțat că la faţa locului au trimise trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o echipă SMURD, alături de echipe ale pompierilor militari din Hunedoara, Toteşti şi Bretea Română.

„În urma accidentului au rezultat în total şase victime, astfel: doi bărbaţi cu vârsta de 35, respectiv 36 ani, trei femei cu vârsta de 29, 31, respectiv 45 ani, şi un minor (băiat) cu vârsta de 17 ani” a precizat sursa citată.

Toate victimele au fost transportate la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Hunedoara şi Deva.

Mașină intrată într-un copac, în Botoșani – tânăr rănit

Sursa foto: ISU Botoșani

Și tot duminică seară, 10 decembrie, un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de marginea drumului. S-a întâmplat pe raza localității Câmpeni.

La fața locului au ajuns atât pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, cât și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

„Aceștia au constatat că cei doi tineri, care se aflau în mașină în momentul producerii evenimentului, erau ieșiți din interior și doar pasagerul avea nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cazul a rămas în atenția Poliției”, a anunțat ISU Botoșani, pe pagina de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
175 afisari

1 COMENTARIU

  1. La cum se face scoala de soferi in ziua de azi, nu e de mirare sa auzi despre asemenea accidente zilnic. Azi tot prostul are masina si permis de conducere.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri