AcasăSOCIALAccident grav în Dâmbovița, a fost nevoie de descarcerare. Un om a...

Accident grav în Dâmbovița, a fost nevoie de descarcerare. Un om a murit, patru au fost răniți

Mai multe echipaje ale salvatorilor, inclusiv de descarcerare, au intervenit pentru a acorda ajutor victimelor unui accident rutier ce a avut loc marți dimineață, în județul Dâmbovița.

Din păcate, un om a murit în urma accidentului ce a avut loc pe DN 72, în localitatea Mija, potrivit Agerpres. Alte patru persoane au fost rănite.

Trei victime găsite încarcerate

A fost necesară intervenția descarcerării, trei dintre victimele care au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind găsite încarcerate.

„La locul accidentului echipajele de intervenţie au găsit cinci persoane care necesită îngrijiri medicale, dintre care trei sunt încarcerate. Dintre cele cinci persoane, două sunt minore. Din nefericire, şoferul autoturismului, care era în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat”, potrivit ISU Dâmboviţa.

Persoanele rănite au fost duse la spital. Nu se cunosc condițiile în care a avut loc nefericitul eveniment rutier, însă se așteaptă ca polițiștii să stabilească, în urma unor cercetări, cauzele care au dus la producerea accidentului.

Conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, traficul rutier a fost întrerupt, marți dimineață, pe DN 72 Ploiești – Târgoviște, în zona localității I.L.Caragiale, din județul Dâmbovița, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

102 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...