AcasăSOCIALAccident grav, după ce a pierdut controlul volanului. O șoferiță a lovit...

Accident grav, după ce a pierdut controlul volanului. O șoferiță a lovit un copil pe trecere și patru persoane aflate pe trotuar

sursa foto: realitatea.net

Mașina condusă de o femeie în vârstă de 58 de ani a lovit mai multe persoane, joi seară, inclusiv doi minori – un băiat de 13 ani și o fată în vârstă de 15 ani.

Accidentul a avut loc joi seară în localitatea Gătaia, din județul Timiș. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar și polițiștii.

O femeie aflată la volan a lovit un băiat de 13 ani pe trecere de pietoni, apoi a pierdut controlul direcției și a ajuns pe trotuar, unde a mai lovit patru persoane, potrivit gds.ro.

A intrat cu mașina pe trotuar, accidentând patru oameni

După ce a accidentat copilul de 13 ani, șoferița în vârstă de 58 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar. Din păcate, acolo se aflau mai multe persoane, care au fost lovite de autoturism. E vorba despre o fată de 15 ani, două femei în vârstă de 32, respectiv 37 de ani, și un tânăr de 29 de ani.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanța Timiș. Conform sursei citate, cei doi adolescenți au suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare, iar adulții s-au ales cu răni ușoare, patru din cele cinci victime fiind duse la spitale in Timișoara.

Șoferița a fost testată atât cu alcooltestul, cât și cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative.

author avatar
Andrei Coman
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger