AcasăSOCIALAccident grav, cu un microbuz, în Suceava - salvatorii au intervenit la...

Accident grav, cu un microbuz, în Suceava – salvatorii au intervenit la fața locului. O persoană și-a pierdut viața

Accident grav, cu un microbuz, în Suceava. Salvatorii au intervenit la fața locului: o persoană și-a pierdut viața (sursa foto: newsbucovina.ro)

Echipaje ale salvatorilor s-au deplasat de urgență, în dimineața zilei de luni, la locul unui accident cu urmări grave.

Intervenția salvatorilor s-a derulat în zona localității sucevene Valea Putnei, unde s-a produs o coliziune în care au fost implicate un microbuz și un TIR.

Din păcate, s-a aflat că în urma impactului, o persoană și-a pierdut viata, iar o alta a ajuns la spital, aceasta din urmă fiind transportată cu o ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.

O femeie a murit

”Au rezultat două victime neîncarcerate, din care una inconștientă. Din nefericire, victima inconstientă (o femeie) a fost declarată decedată. A doua victimă a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital”, din câte au transmis reprezetanții ISU Suceava, citați de svnews.ro.

La fața locului au intervenit nu doar cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, ci și pompierii militari, inclusiv cu o autospecială pentru descarcerare. Cauzele care au dus la producerea acestui accident nu sunt deocamdată cunoscute, urmând ca polițiștii să stabilească exact ce s-a întâmplat, în cadrul cercetărilor derulate la fața locului.

Un accident în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs duminică după-amiază, pe 3 octombrie, pe sensul către București al autostrăzii A2 București-Constanța, în apropierea localității Fundulea, din județul Călărași. Din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic, a fost vorba despre o tamponare, din primele informații reieșind că evenimentul rutier nu s-ar fi soldat cu persoane rănite.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger