AcasăSOCIALAccident grav, cu două TIR-uri, pe DN7: un om a murit, alți...

Accident grav, cu două TIR-uri, pe DN7: un om a murit, alți doi au fost răniți/Traficul, blocat – VIDEO

Accident grav, cu două TIR-uri, pe DN7: un om a murit, alți doi au fost răniți/Traficul, blocat - VIDEO (sursa foto: news.ro)

Un accident grav a avut loc în dimineața zilei de luni, 11 aprilie, pe DN7. Două TIR-uri s-au lovit. Salvatorii au intervenit de urgență la fața locului. Din păcate, s-a aflat că una dintre victimele accidentului și-a pierdut viața.

Șoferul unuia dintre autotrenurile implicate în accidentul de pe Valea Oltului, un cetățean turc, a murit, potrivit realitatea.net. Alte două persoane – un bărbat și o femeie, ambii români – au fost rănite.

Unul dintre TIR-uri le implicate în accident, înmatriculat în Turcia

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, kilometrul 211+750 de metri, în zona localității vâlcene Proieni. Coliziunea dintre două autotrenuri, unul înmatriculat în Turcia și celălalt în România, s-a produs „pe un carosabil umed”.

Conform aceleiași surse, „în urma accidentului, o persoană a decedat, o persoană a suferit leziuni grave, iar o a treia răni ușoare, acestea fiind transportate la spital pentru investigații medicale”.

Ca urmare a acestui accident, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri. Polițiștii urmează să stabilească, în cadrul unor cercetări, condițiile exacte în care a avut loc acest eveniment rutier cu urmări grave.