AcasăSOCIALAccident grav, cu cinci autovehicule, între care un autocar, pe DN6: un...

Accident grav, cu cinci autovehicule, între care un autocar, pe DN6: un mort și mai mulți răniți – FOTO

sursa foto: Facebook/Info Trafic 24

Un accident rutier cu urmări grave s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 1 mai, pe DN6, în zona localităţii Topleţ, din județul Caraș-Severin.

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei sunt rănite în urma accidentului de circulaţie ce a avut loc în zona localităţii Topleţ, din judeţul Caraş-Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi, potrivit Agerpres.

În evenimentul rutier au fost implicate nu mai puțin de cinci autovehicule – inclusiv un autocar. Dar și trei autoturisme şi o autoplatformă.

Trei victime conștiente

sursa foto: Facebook/Info Trafic 24

Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Acţionează Detaşamentul Caransebeş şi două echipaje de la ISU Mehedinţi. În urma accidentului au rezultat patru victime, din care o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime sunt în stare conştientă”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție ale salvatorilor, care au acordat ajutor de specialitate victimelor accidentului. Din câte se poate observa din imaginile surprinse la locul accidentului, urmările impactului au fost puternice, bucăți din elementele de construcție ale autovehiculelor implicate fiind împrăștiate pe carosabil la o distanță considerabilă față de locul în care se aflau acestea.

Din primele informații furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, „pe DN 6 Orșova – Caransebeș, loc. Topleț, km. 371+100, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, un autobuz și o autoutilitară”. Ca urmare a producerii accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat.

Rămâne ca polițiștii să stabilească, în urma unor cercetări pe care le vor face la fața locului, condițiile exacte în care s-a produs acest accident.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional:

author avatar
Andrei Coman
424 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger