AcasăSOCIALAccident grav! A intervenit elicopterul SMURD pentru a prelua un șofer rănit....

Accident grav! A intervenit elicopterul SMURD pentru a prelua un șofer rănit. Unde s-a întâmplat totul

sursa foto: Facebook/DRDP Timişoara

Un accident rutier a avut loc în județul Timiș, joi dimineață. La fața locului au intervenit salvatorii, fiind solicitat și un elicopter SMURD pentru preluarea unui șofer rănit.

Din câte a anunțat Centrul Infotrafic, bărbatul aflat la volanul autoturismului implicat în accidentul ce a avut loc în zona localității Balinț, din județul Timiș, a rămas încarcerat. După ce s-a reușit descarcerarea sa, victima a fost preluată pentru a fi transportată cât mai rapid, pe cale aeriană, către un spital, pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Traficul rutier în zonă, afectat

Conform sursei citate, „circulația rutieră este oprită total pe autostrada A 6 Lugoj-Calafat, ce face legătura cu A 1 Deva-Nădlac, unde la kilometrul 458, pe breteaua de coborâre, în zona localității Balinț, județul Timiș, s-a produs un accident rutier, în care conducătorul unui autoturism a lovit parapetul marginal”.

Șoferul a suferit leziuni grave, informează aceeași sursă. Bărbatul a fost descarcerat, pentru preluarea acestuia către spital aterizând în zonă un elicopter SMURD.

Nu se cunosc detalii cu privire la condițiile în care s-a produs acest accident în urma căruia șoferul a fost rănit.

author avatar
Andrei Coman
166 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger